where music meets emotion


hORNS S1 Audiorack

>Mooi en zeer degelijk (zwaar) breed non-resonance audiotafel

Zeer degelijk modulair, stapelbaar audiorack met massief stalen poten die taps toelopend in spike vorm weer in een kom wordt geplaatst. Hoogtes van de poten zijn 17,5 en 27,5 cm. De dikte van de non-resonance sandwich etages bedraagt 3,7 cm. Stapelbaar tot 5 etages (met de lage 17,5 cm poten) anders wordt het geheel te hoog en instabieler. Prijs is voor de basis. Module extra...

Prijs € 1000.00

Notice (8): Undefined offset: 0 [APP/View/Elements/_product_scroller.ctp, line 8]

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Zekeringen, (stroom)kabels en pluggen van topkwaliteit uit Japan. Zorgvuldige afwerking en hebben een ruim assortiment. Een wereldspeler op gebied van kabels en aansluitmateriaal.

http://www.furutech.com/
Uitsluitend op afspraak

Hoofdstraat 14
6881 TH Velp (Gld)
(06) 547 242 61
info@kingaudio.nl