where music meets emotion


Egg-shell Classic 9.2

>eindelijk ook de Classic met een volume remote!

Deze zeer mooi klinkende versterker in Single Ended en 2x9W klasse A. is nu ook verkrijgbaar met een remote (Apple TV remote). De beproefde gemotoriseerde Alps potmeter nu vanuit de stoel te bedienen. ...

Prijs € 2590.00

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Italiaanse top sinds 1987! Al sinds jaar en dag maken ze fraaie buizen en hybride apparatuur. Veelal in een Klasse A Single Ended (SE) schakeling. Blinken uit in muzikaliteit, stabiliteit en continuïteit.

http://unisonresearch.com/
Uitsluitend op afspraak

Hoofdstraat 14
6881 TH Velp (Gld)
(06) 547 242 61
info@kingaudio.nl