Nieuws

X-50 , de complete netwerkspeler van Cocktail Audio

Geplaatst op: 21-12-2016

de betaalbare partner in de streaming wereld

Naast streamen, rippen en opslag (je kunt er 2 interne harde schijven in zetten en tot 12TB opslaan of als back-up schijf laten draaien 2x6TB maximaal) beschikt de X-50 ook over een DAB+ tuner. Alles in een strakke high end behuizing en een groot 7-inch kleurenscherm. Een echte aanrader!

Tevens nieuw bij King Audio, CanEver ZeroUno DAC

Geplaatst op: 21-12-2016

de ultieme DAC met analoge sound!

zuiver, precies en met groots gemak zonder ranzige kantjes, dat is de ZeroUno. Lijkt duur maar eenmaal gehoord werkelijk een koopje. Verzekerd van echte muziek in deze tijd van streaming.

Pre-Audio nieuw in assortiment van King Audio, uniek in NL!

Geplaatst op: 21-12-2016

De fraaie handgemaakte draaitafel die net even anders is

Voornamelijk tangentiale armen die er op de Pre-Audio producten staan. Deze laten het element de groef aftasten op de wijze zoals de platen ook gesneden worden. Dus de mooiste manier en zonder fouthoek!

Egg-shell in Nederland en Belgie!

Geplaatst op: 18-02-2016

Unieke Single Ended klasse A versterkers

Met trots kunnen we melden dat King Audio distributeur / Exclusief dealer in geworden van het mooie merk Egg-shell uit Polen.

Wederom interessante zaken bij King Audio

Geplaatst op: 17-01-2016

Exclusieve verkoop voor Nederland van Horns luidsprekers

King Audio heeft goede contacten gelegd met Lukasz Lewandowkski, de grondlegger van Horns luidsprekers ui Polen. De naam zegt het al ...hoornluidsprekers. Voor elke lichte versterker, buizen of klasse A transistor is dit een ideale partner. LIVE , LIVE en nog eens LIVE gevoel. een heerlijke muzikale douche! Informeer en bel!

Contrast demo bij Exaudi in Echt!

Geplaatst op: 25-02-2015

binnenkort krijgt u meer info!

Binnen kort zal er een demonstratie plaatsvinden met de Contrast luidsprekers. Ideale partners in weergave kwaliteit en hoger rendement voor zelfs de lichte (buizen)versterker. U gaat meer horen dan dat u waarschijnlijk gewend bent geweest en dat werkt verslavend!.

IFI RETRO 50 set

Geplaatst op: 02-01-2015

.... nu demonstratiegereed!

Demonstratieklaar! De nieuwe hit ! Betaalbare topklasse (buizen) met slimme techniek van nu! en ook nog eens wonderbaarlijk goed klinkende kleine luidsprekers als set " A real steal" zoals de Britten zeggen...

Exaudi eerste verkooppunt voor Contrast Audio Loudspeakers

Geplaatst op: 02-01-2015

De Contrast Lens nu te beluisteren in Limburg

Ed Doggen is de eerste dealer geworden van de Contrast Lens loudspeaker. In zijn prachtige zaak Exaudi in Echt (Limburg) staan het eerste paar opgesteld ter demonstratie. Bij King Audio worden de monitors Model One AS3-Reference , Contrast Lens en de slanke vloerstaander Black Moon in januari verwacht. Dus blijf attent en maak een afspraak zodra ze binnenkomen.....

hoger rendement luidsprekers nu exclusief bij King Audio

Geplaatst op: 11-11-2014

High End voor de buizenliefhebbers en licht versterkende solid state klasse A fanaten

Uit de Oekraine komen hele mooie doordachte luidsprekers waarvan ook de units in eigen huis worden vervaardigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veelal natuurlijke materialen zoals zijde, hout en papier. Resulterend in klasse producten die betaalbaar zijn en reuze interessant voor iedere muziekliefhebber die een makkelijk spelende luidspreker zoekt. Onvermoeid blijven luisteren en toch heel veel verfijnde informatie krijgen. Uitblinkend in het middengebied (het belangrijkste frequentiegebied voor het menselijk gehoor. Absolute aanraders.....