where music meets emotion


Goldnote DS-10 EVO DAC/Streamer/Preamp/Headphone amp

>Een zalige combinatie van topkwaliteit

De DS-10 EVO is een veelzijdige en innovatieve streaming DAC, uitgerust met een state-of-the-art D/A-omzetter, een lijnvoorversterker en een hoofdtelefoonversterker. Naast de vele aansluitmogelijkheden beschikt hij ook over high-definition Bluetooth en een professionele hoofdtelefoonuitgang. De DS-10 EVO ondersteunt bestanden met hoge resolutie, zoals MQA en DSD (tot DSD512), v ...

Prijs € 2790.00

Notice (8): Undefined offset: 0 [APP/View/Elements/_product_scroller.ctp, line 8]

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Sinds jaar en dag al een van de voordeligste en goede platen wasmachines..... uit NL!

https://www.okkinokki.com
Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]