where music meets emotion


SkyAnalog Reference MC element

>De absolute topper onder de MC elementen!!

SKYANALOG REFERENCE MC-CARTRIDGE SkyAnalog, die al jaren succesvol op de markt is met zeer hoogwaardige MC-elementen, presenteert een nieuw MC-element: de Reference. Dit is het topmodel van SkyAnalog en behoort tot de absolute topklasse. Om een dergelijk kwaliteitsniveau te bereiken, heeft ontwerper Jack Leung een volledig nieuw MC- element ontwikkeld, deze wordt gebouwd midde ...

Prijs € 2999.00

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Een Duits bedrijf dat zich onderscheid met tuning producten veelal uit carbon of erin verwerkt

http://www.m-puck.de/english.php
Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]