where music meets emotion


Vortex Hifi Oscillation Alignment Card (OAC3)

>De Vortex OAC1 is de basis voor iedereen die werkt met telefoon / wifi / bluetooth. Deze kaart dragen bij je telefoon zorgt in ieder geval voor een omwenteling naar een positieve frequentie en verbeterde cel-informatie in je lichaam. Waardoor je lichaam en geest anders met deze negatieve hoogfrequenten omgaat die zelfs schadelijk blijken voor iedereen en zeker de jeugd met de telefoon de hele dag in de hand en de oortjes (bluetooth) in. Uit eigen ervaring kan ik zeggen ... elk kind moet er zeker een in de telefoonhoes! Maar ook voor ons ouderen is het een must. De OAC2 gaat weer erder met bio-informatie en op bevat tevens zogenaamde aarde informatie van 64 chemische elementen en bio informatie van de effectieve micro-organismen (positieve bacterieen). De OAC3 is de overtreffende trap en heeft het meeste effect op geluidsbeleving (voor de audiofiel)

...

Prijs € 199.00

Notice (8): Undefined offset: 0 [APP/View/Elements/_product_scroller.ctp, line 8]

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Atlas Cables worden ontwikkeld en gemaakt in Schotland. De producten worden ontworpen, gemaakt en klankmatig getest alvorens de kabels in productie worden genomen. Zeker de speciale geaarde kabels (Grun) zijn wel duurder maar van erg hoog niveau.

https://www.atlascables.com
Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]