where music meets emotion


MJ Acoustics Master-Class Kensington

>De meester!

Verbeter uw Audio naar de beste soundstage. Elk Master-Class Active Subass System wordt met de hand gemaakt, waarbij onze technici individueel verantwoordelijk zijn voor de bouw en het testen van elke Kensington. Van de speciale printplaten die de cross-overs en hoofdverwerkingseenheden vormen tot de afzonderlijke eindversterkers die elk van de perfect op elkaar afgestemde d ...

Prijs € 3299.00

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

De (h)eerlijke sound uit de jaren '60 en '70 maar dan met de huidige techniek, De Heritage Series voldoen aan alle muzikale wensen en dat voor een budgetprijs!

https://www.wharfedale.co.uk/heritage-series/
Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]