Nieuws

Origin Live heeft een gloednieuwe Strata platenmat uitgebracht.

Geplaatst op: 26-06-2024

een hype inmiddels....

deze platenmat is wat duurder dan de gemiddelde mat maar heeft bij de reeds verkochte exemplaren de nieuwe eigenaren zeer blij verheugd met de verbeteringen / upgrade die ze ermee hebben doorgevoerd. Louter (zeer) positieve feedback tot op heden!

Revival Audio Atalante lijn nu ook in Ebony

Geplaatst op: 26-06-2024

fraaie donkere variant toegevoegd

De Atalante lijn is uitgebreid met een donkere Ebony variant naast de bekende walnut. Erg chique vind ik en een welkom alternatief voor diegenen die de walnutuitvoering wat minder appreciëren.

QLN Signature loudspeakers met een topreview!

Geplaatst op: 19-04-2024

Gewoon wereldklasse!

De Signature is aan de tand gevoeld en is als een top loudspeaker betiteld met uitzonderlijke kwaliteiten. Boordevol know-how, research en topklasse onderdelen. Een luidsprekerset voor het leven !

Goldnote heeft een zeer fraaie CD-player/DAC aan de collectie toegevoegd!

Geplaatst op: 09-04-2024

schijnt een verschrikkelijk mooi muzikaal 'doosje' te zijn

En dat alles voor nog geen 2000 Euro! Prachtig afgewerkt en weer een speciaal apparaat geworden.... dat kunnen ze daar in Italie

Goed nieuws uit de UK, forse prijsverlaging Ophidian Mambo Mk2

Geplaatst op: 02-04-2024

Nu voor nog meer mensen haalbaar deze supersmalle maar groots klinkende zuiltjes.

Door opschaling is het voor het 'kleine' handvervaardigde Ophidian mogelijk de Mambo lijn te verlagen in prijs. Van 2799 voor 2390 per paar.... en dat is fijn voor de portemonnee. Deze speakers moeten niet worden onderschat. Groots geluid en prachtige componenten (all Mundorf in het wisselfilter!) en dat zie je niet vaak in deze prijsklasse! Ondanks het zeer bescheiden formaat en behulp van het inmiddels beroemde Aeroflex principe wat een eigen ontwikkeling is van Ophidian ( een mix tussen basreflex en transmissielijn) klinken ze zeer volwassen. En passen in ieder interieur.

Fezz timmert aan de weg met buizen... nu ook buizen phonoversterkers

Geplaatst op: 28-03-2024

de GAIA PRESTIGE en de GRATIA PRESTIGE met dubbeltriode buisjes.

De Gaia en de Gratia zijn uitgebreid met de variant (en duurdere) met buizen. Beide zijn voor MM en MC elementen geschikt.

Atalante 4 loudspeakers gearriveerd!

Geplaatst op: 08-03-2024

impossante verschijningen

Even puffen met verslepen maar dan heb je wat.... nu lekker inspelen. Deze luidsprekers zijn extreem goed voor het geld... iedereen die wat ruimer behuisd is en van grote klasse houdt, hier zijn ze! Maak een afspraak en kom luisteren.

Hot News! King Audio wederom als eerste in NL, nu de nieuwe Revival Audio Atalante 4

Geplaatst op: 15-02-2024

Trots als een pauw, nog eerder dan de distributeur zal King Audio de Atalante 4 tonen!

Deze topper, die weer uit louter topmaterialen op basis van innovatieve ideologie is vervaardigd en dan ook zeer hoge verwachtingen kent. Het is de ideale speaker tussen de de zeer fraaie Atalante 3 en 5. Ik ben er dan van overtuigd dat dit model ook zeer hoge ogen zal gooien en voor vrijwel iedereen inpasbaar is. State of the Art voor een zeer scherpe prijs. En dan ook nog eens 10 jaar garantie. Dan ben je overtuigd als fabrikant, ik was het al.... Vanaf eind februari in huis is de verwachting. Neem gewoon even contact op en kom luisteren.

Blue Amp topklasse symmetrische phonoversterkers

Geplaatst op: 06-02-2024

absolute topklasse nu via King Audio te bestellen

Deze klasbakken bestaan al sinds 1999 en zijn gespecialiseerd in symmetrisch opgebouwde phonoversterking. High End ten top! Nu dus te verkrijgen via King Audio....al vanaf €2690

Nieuws van Serblin & Son. de mooie tube hybride preamp met monoblocks

Geplaatst op: 09-01-2024

een topaanvulling in het assortiment van deze aparte fabrikant

Nu is er toegevoegd aan het assortiment de fraaie met buizen bezette pre amplifier met 150W aan 8 Ohm klasse A/B monoblocks. Allemaal in de bekende Frankie style! Wow.... een wel zeer mooi setje voor op het dressoir ;-)

Ophidian loudspeakers met Aeroflex technologie nu ook bij King Audio bestelbaar.

Geplaatst op: 08-01-2024

Prachtige handgemaakte loudspeakers in kleine behuizing met een werelds groot geluid!

Deze luidsprekers zijn nog niet zo bekend alhoewel ze reeds sinds 2011 bestaan. In het thuisland de UK is het al een begrip aan het worden. Speciale techniek Aeroflex wat het midden houdt van een transmissielijn en basreflex. Daardoor verrassende laagweergave uit een kleine behuizing. Laat u verrassen!

Nieuw en betaalbare top Fezz Equinox (& Lampizator) Tube DA-Converter leverbaar in februari.

Geplaatst op: 08-01-2024

De eerste batch is al uitverkocht!

Er is een nieuwe telg in de Fezz family. Deze met 12AU7 dubbeltriode buis uitgeruste DAC is een zeer voordelige optie wanneer je iets speciaals wenst. Het goedkoopste apparaat op de markt met een Lampizator logo in de markt!

KECES Audio (DC linear powersupplers) nu ook bij King Audio verkrijgbaar.

Geplaatst op: 26-12-2023

De verbeterde DC voeding bij vele apparaten is gewoon een no-brainer.

Weg met die plastic adapters en zet er een goede stroomleverancier voor.... Een wereld van verschil. Dat zijn nu eens nuttige bestedingen ter klankverbetering!

De Goldnote IS-10 heeft de prijs als beste all-in-one 2023 gekregen!

Geplaatst op: 26-12-2023

Deze unieke unit is vanaf 28 december te beluisteren bij King Audio

Mooie beloning voor een erg interessant product met alles in huis. Fijne en muzikaal krachtige versterking, een klasse DAC en een fijne streamer van niveau. En dat in midi verpakking! Geen lompe bak maar een verfijnd solide apparaat met Italiaanse finesse!

Merason, high end DA-Converters uit Zwitserland nu ook verkrijgbaar bij King Audio

Geplaatst op: 19-12-2023

Alom gewaardeerd met talloze prijzen en tests die alleen maar waardering uitspreken

Nu zijn de Merason DAC's te bestellen via shop.kingaudio.nl en daar is K.A. erg verguld mee.

HumminGuru nu ook te bestellen bij King Audio

Geplaatst op: 07-12-2023

Een betaalbare ultrasoon reinigingsmachine voor uw vinyl

de contacten zijn gelegd en de levering kan snel. Nu een optimale en zelfs eventueel volledig automatische reiniging/droging met deze handig formaat machine.

KNALKORTINGEN OP DE JERN CAST IRON LOUDSPEAKERS, EXCLUSIEF BIJ KING AUDIO!

Geplaatst op: 14-11-2023

SALE SALE SALE!

tijdelijk zolang de voorraad strekt en op is op... circa 25% korting op alle vermeldde loudspeakermodellen. Nu de kans om deze snoepjes voordelig te bemachtigen.

snowy white news AUDES

Geplaatst op: 14-11-2023

Nu mondjesmaat ook in witte uitvoering te bestellen.

Op verzoek van enkele dealers is Audes met de power conditioners nu ook in witte uitvoering te verkrijgen, zij het maar mondjesmaat!

QLN topkwaliteit nu ook bij King Audio te bestellen

Geplaatst op: 14-11-2023

topreviews en een heerlijk klankkarakter

Dit eigenzinnige Zweedse luidsprekermerk bestaat al sinds eind jaren '70 en ze kwamen in 1981 voor het eerst op de audiomarkt. Gepatenteerde technieken, topkwaliteit drivers (op specificatie) en zelfs, speciale, in eigen huis ontwikkelde interne bekabeling. Laat staan de High End filteronderdelen. Alles is top bij deze klasbakken.

De kwaliteiten van Vortex Hifi producten worden door steeds meer klanten ontdekt!

Geplaatst op: 02-10-2023

Audio liefhebbers kunnen er niet omheen met alle ellende aan stoorvelden door o.a. zonnepanelen en laadstations

De Vortex Hifi producten vinden steeds meer hun weg onder de audio liefhebbers. Door alle vervuilingen en stoorvelden die er ontstaan. Menig klacht over ellende in de klank door plaatsing van zonnepanelen met de verterende omvormers. Meer klachten over het lichamelijk welbevinden. Ook hiervoor kan Vortex een uitkomst zijn in veel gevallen. Check de ruime sortering van oplossingen in de King Audio shop onder rubriek tuning / elektrosmog

JM Reynaud loudspeakers nu ruim vertegenwoordigd bij King Audio

Geplaatst op: 22-06-2023

flinke line up vanaf de kleinste telg, de Lucia monitor.

We hebben gereed staan voor een luistersessie. Monitoren; Lucia, Bliss Jubilé, Vloerstaanders; Lunna, Euterpe Jubilé, Cantabile Jubilé Stuk voor stuk zeer interessant!

Fezz Audio Evolution lijn wint Red Dot Design Award 2023

Geplaatst op: 15-05-2023

Beloning voor het fraaie en goed klinkende Evolution ontwerp

De Poolse fabrikant Fezz Audio wint de prestigieuze Red Dot Design Award 2023. Ze hebben het verdiend vinden wij! Ontdek ze zelf en maak een afspraak om er mee kennis te maken.

19 & 20 mei luistershow PRIMEUR in NL van Revival Audio luidsprekers

Geplaatst op: 22-04-2023

Innovatie en decennia technische know-how zit er achter dit nieuwe Franse (Elzas) merk.

King Audio zal meteen een tweetal luistershows organiseren om de luidsprekers van Revival Audio voor het voetlicht te brengen. Toegang is gratis maar belangstellenden moeten wel een afspraak maken. De luistershows zullen plaatsvinden op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei a.s. en King Audio zal verschillende tijdsloten hanteren om de stroom van bezoekers in goede banen te leiden. De geplande luistertijden zijn als volgt: 10:45 tot 12:00 uur, 12:15 tot 13:30 uur, 13:45 tot 15:00 uur, 15:15 tot 16:30 en ten slotte 16:45 tot 18:00 uur. Interesse om kennis te maken met de luidsprekers van Revival Audio? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met naam en telefoonnummer en voorkeur voor een tijd, zodat King Audio e.e.a. vast kan leggen. Mocht een bepaald tijdslot al vol zitten, zal de planning dat laten weten en meteen laten weten op welke tijdstippen nog wel ruimte is. Let op: vol = vol.

Origin Live introduceert met de Swift Mk5 een topper in zijn prijsklasse

Geplaatst op: 22-04-2023

Serious business , deze draaitafel een ware concurrent voor zelfs duurdere!

De Swift bezit veel kenmerken die de topmodellen bezitten en daarom is deze draaitafel een echte TOPPER! Muzikaliteit alom en met de keuze van een fraaie Origin Live Arm (denk aan een Zephyr of zelfs de Encounter 9,5 inch arm (mijn keuze op deze Swift) Een combinatie om van te dromen en je platencollectie opnieuw te ontdekken met natuurlijk een fraaie element. Aan de Swift en de arm zal het niet liggen. Erg mooi!

PRIMEUR! Revival Audio luidsprekers in NL bij King audio (premium dealer) , ze komen eraan!

Geplaatst op: 20-04-2023

Betaalbare High End uit de Elzas en vanaf eind april zijn ze bij King Audio allemaal te bewonderen.

het is hun debuut, van bijna vier decennia "savoir-faire" achter vele bekende vlaggenschipmodellen bij topmerken. Het bedrijf zag het daglicht eind 2021, gedreven door de passie en expertise van Daniel Emonts, al meer dan 30 jaar Master Engineer in de industrie, en Jacky Lee, een in Zwitserland gevestigde Taiwanese, multi-getalenteerde strateeg, die vele successen heeft geboekt bij het Deense topmerk Hi-Fi, IBM en L'Oréal. Ze hebben een prachtige speakerlijn op de audiomarkt gebracht met nieuwe nog nooit eerder vertoonde technieken. Ook de afwerking is prachtig en met smaak. Maak snel een afspraak!

22 en 23 april ! Canor & Jern bij King Audio CANOR AI 2.10 hybrid versterker / CD 2.10 tubes cd-speler JERN 14EH high-end Satellieten MJ Acoustics Ref 1 MK4 SR subs

Geplaatst op: 04-04-2023

Persoonlijke audioshow King Audio (luisteren met maximaal 2 a 3 personen per sessie).

De fantastische buizen/hybride apparaten (versterkers en cd-spelers) van Canor zullen samen een huwelijk vormen met de charmante en unieke volgens speciaal procedé gegoten gietijzeren speakers uit Denemarken, JERN dus, gecombineerd met topsubs uit de UK. Deze zeer interessante demonstratie van hoogwaardige topproducten zal u zeker aanspreken (en uw partner ook!). Bij grote internationale shows hebben ze al enorme verbazing geoogst voor hun prachtige ruimtelijke afbeelding en werden zelfs als beste van de show betiteld. De geplande luistertijden zijn als volgt: 10:45 tot 12:00 uur, 12:15 tot 13:30 uur, 13:45 tot 15:00 uur, 15:15 tot 16:30 en ten slotte 16:45 tot 18:00 uur. Stuur snel uw voorkeur per mail naar [email protected] met uw naam en telefoonnummer en voorkeur voor een tijd, zodat we die voor u kunnen vastleggen. Wanneer een tijdstip al gereserveerd is laten we u dat even weten middels een telefoontje of mailbericht en welke nog vrij zijn. Let op: vol = vol,

9 en 10 april PAASSHOW met de gloednieuwe Fezz Evolution buizenversterkers en de JM Reynaud speakers

Geplaatst op: 04-04-2023

muziek en nog eens muziek met de Pasen

De geplande luistertijden zijn als volgt: 10:45 tot 12:00 uur, 12:15 tot 13:30 uur, 13:45 tot 15:00 uur, 15:15 tot 16:30 en ten slotte 16:45 tot 18:00 uur. “Stuur snel uw voorkeur per mail naar [email protected] met uw naam en telefoonnummer en voorkeur voor een tijd, zodat we die voor u kunnen vastleggen. Wanneer een tijdstip al gereserveerd is laten we u dat even weten middels een telefoontje of mailbericht en welke nog vrij zijn. Let op: vol = vol,”

The Wand toonarmen nu ook in het King Audio assortiment.

Geplaatst op: 31-03-2023

mooie carbon armen uit Nieuw Zeeland

uitbreiding van het armen assortiment met carbon armen van het excentrieke The Wand

Hallelujah! de allereersten Fezz Evolution series op Nederlandse bodem zijn in aantocht!

Geplaatst op: 23-03-2023

over een weekje mogen we met deze snoepjes gaan spelen....

De toppers van de gloednieuwe Evolution lijn ; Silver Luna (PP-EL34), Titania (PP-KT88) en de Lybra (PSE-300B) zullen te bewonderen zijn bij King Audio. Bel wel even voor een afspraak!

Solidsteel nu ook bij King Audio te bestellen

Geplaatst op: 14-03-2023

De mooie meubels en stands uit Italië

Sinds 1991 is dit Italiaanse merk al op de markt. De SS serie handgemaakte stands stammen al uit de jaren ‘90 en zijn nog steeds hot! Tegenwoordig wel in 3 uitvoeringen (hoogtes) en 3 kleuren (zwart, wit, en industrieel blank staal!

Kogel is door de kerk! Fezz Audio zal binnenkort te bewonderen zijn bij King Audio

Geplaatst op: 15-02-2023

Prachtige (buizen)versterking uit Polen! Eigen voedings- en uitgangstransformatoren.

we hopen ergens rond eind maart de modellen in huis te hebben van de Evolution lijn. Prachtig strak vormgegeven en heerlijke buizen klanken. Zeer betaalbaar (voor wat je krijgt) in vergelijking met veel concurrentie.

Van 6 tot 12 februari op afspraak demo van de nieuwe EPOS of de JM Reynaud Cantabile Jubilee

Geplaatst op: 08-02-2023

Maak eerst even een afspraak voor een gewenst tijdstip!

De Epos ES14N of de Jean Marie Reynaud Cantabile Jubilé zal worden aangestuurd door de fraaie Canor AI1.20 2x30 Watt / 8 Ohm klasse A versterker. Bron zal de erg lekker analoog klinkende Canor CD1.10 zijn. Dus neem gerust een CD mee. King Audio heeft zelf ook een collectie mooie schijfjes om te beluisteren.

Joepie, EPOS ES14N staat inmiddels in te spelen ter demonstratie!

Geplaatst op: 23-01-2023

wat een lekker klinkende set loudspeakers, nu al!

Het heeft een tijd geduurd dat het nieuwste model van de (nieuwe EPOS) Fink family beschikbaar was. Nu eindelijk gearriveerd en King Audio is als vanouds een van de eerste die dit soort juweeltjes heeft staan! Erg blij mee.

King Audio gaat starten met de fraaie JM Reynaud loudspeakers

Geplaatst op: 16-01-2023

Onvermoeibaar muzikaal en al vanaf 1967 op de markt.

Deze keuze was er een die al een poos in de maak was. De kwaliteiten van deze speakers kan King Audio niet omheen. Aangezien deze fraaie Fransozen weinig vertegenwoordigd worden in Nederland nu dus bij King Audio ! Ervaar het zelf.

Audes powerconditioning is ook opgenomen binnen het King Audio assortiment!

Geplaatst op: 09-11-2022

topproducten uit Estland

Deze specialisten zijn uitzonderlijk op het gebied van stroomverbetering. De unieke conditioners zijn zeer aan te bevelen en zorgen voor verbazing bij veel van de klanten. Dit hadden ze eerder moeten doen .......

Speciaal voor King Audio en België/Nederland

Geplaatst op: 28-07-2022

oude retrogevoel herleeft!

Speciaal voor King Audio worden de EAM LAB versterkers uitgevoerd met gele displays en old-school gele VU meters! De charme en uitstraling geeft beter weer welke kwaliteit en muzikaliteit King Audio vertegenwoordigt met de Italiaanse EAM Lab producten. De eerste exemplaren worden de 1e week van augustus verwacht (foto van de Studio 362 LTD power-amplifier in de maak)

MJ Acoustics te beluisteren bij King Audio.

Geplaatst op: 21-07-2022

Fenomenale subs van topklasse!

De Reference serie is te beluisteren, Ref 200, Ref 400 en de gave hoge Ref 1 mkIV zijn aanwezig

EAM Lab high-end versterkers uit Italia. Binnenkort komen ze binnen...... spannend!

Geplaatst op: 11-07-2022

Kracht en muzikaliteit......

De robuuste en mooi klinkende EAM Lab versterkers zullen door King Audio worden vertegenwoordigd in Nederland en Vlaanderen. Wanneer je een audiozaak hebt en dealer wilt worden stuur dan snel een mail naar King Audio. De verwachting is dat ze vanaf begin augustus te beluisteren zijn.

MJ Acoustics subwoofers binnenkort diverse modellen bij King Audio te beluisteren.

Geplaatst op: 31-05-2022

De topklasse subs uit de UK

de modellen Ref 200, Ref 1MKIV, Ref 400 zullen binnenkort demonstratie gereed staan. Deze Referentielijn is speciaal gekozen vanwege de klasse natuurlijk maar ook de aanwezigheid van Smart Remote (app) voor het afregelen vanuit de stoel!

Serblin & Son dealerschap voor King Audio!

Geplaatst op: 29-04-2022

de Italiaanse designer Serblin (bekend van Sonus Faber) introduceert fraaie versterkerlijn

Deze supergave versterkers hebben klasse, uitstraling en luistergenot en ook nog eens redelijk betaalbaar voor de geboden features en aangename geluidskwaliteit. Nu dus ook bij King Audio te bestellen en tevens te beluisteren (Frankie D1000 PLUS met 2x 500W klasse D versterking aan 4 Ohm) en deze is ook een heerlijk partner voor de Magnepans.

Magnepan nu weer in het oosten van Nederland vertegenwoordigd bij KING AUDIO!

Geplaatst op: 25-04-2022

Heerlijk dipool spelende magnetostatische luidsprekers van ongekende klasse en dat al decennia lang!

Nu zijn ze nog weer mooier en met een hoger rendement ten opzichte van de oude lijnen. Dus op een beetje versterker al fantastische resultaten. Deze "kamerschermen" zijn tot meer in staat dan u denkt.... ook in het laag!

Het fraaie Britse merk EPOS loudspeakers nieuw leven ingeblazen

Geplaatst op: 12-04-2022

met verwachting klopt ons hart!

Het Fink Team heeft Epos overgenomen wat een beetje op sterven lag.... Nu is het aan de heer Fink wel besteed om er nieuw leven in te blazen met zijn verregaande kijk op luidsprekerbouw en ontwikkeling. Gelukkig met een knipoog naar de beroemde oude modellen. De nieuwe introductie van de EPOS ES-14N zal in de High End Show in München plaatsvinden op 19 - 22 mei

Lehmann Audio weer via King Audio te verkrijgen

Geplaatst op: 08-03-2022

Topkwaliteit van onze Oosterburen!

De (voor)versterkers van Lehmann voor de phono en headphones zijn van topklasse. Helemaal zelf ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland (geen China!)

Binnenkort ook de de zeer prettig klinkende W8 van Jern bij King Audio!

Geplaatst op: 08-03-2022

de ideale wandbekleder of gewoon op een steun op het dressoir.... wordt compleet geleverd.

King Audio is een premium dealer voor de fraaie gietijzeren Jern producten. De modellen 11, 12, 14, 15 en de W8 zullen ter demo staan. Een dezer dagen zijn we er helemaal klaar voor....

King Audio nu ook ISOL-8 dealer!

Geplaatst op: 27-01-2022

de specialisten op het gebied van stroom.

Deze fabrikant uit de UK is specialist op het gebied van stroom. De fraaie componenten dragen bij aan een een fraaier geluidsbeeld en is een ware upgrade voor uw geluidsinstallatie. Voor alle wensen is er wel een oplossing te bieden en alleen al de zware stekkerdozen van hoge kwaliteit zijn gewoon een must voor iedereen die audio serieus neemt. Weg met de plastic dozen van de Gamma en anderszins.... Ontdek het zelf en hier wordt men blij van!!

Audiolab Omnia nu verkrijgbaar!

Geplaatst op: 27-01-2022

De all in one van het Britse Audiolab.

Speciaal voor mensen die alles graag in 1 behuizing willen hebben om zo de nodige apparaten te besparen en toch kwaliteit verlangen is er nu de Omnia van Audiolab. Deze versterker/streamer/CD-speler/DAC/phono MM is van alle markten thuis en heeft ook nog eens een fraai kleurenscherm . Ontdek hem... hij staat ter demo gereed bij King Audio

JERN 15 wordt enorm goed beoordeeld!

Geplaatst op: 27-01-2022

nog net weer meer bass door speciale langslag woofer

De Jern 15 is de top van het full-range gamma en wordt in reviews behoorlijk goed ontvangen. Door langere slag woofer is een iets drukvoller en lager doorlopende frequentie mogelijk. Het imposante laag wat ze al kunnen reproduceren voor deze bescheiden, gesloten en speciale gietijzeren behuizingen. Absoluut aanraders!

ROKSAN ATTESSA lijn nu bij King Audio te beluisteren en te bestellen.....

Geplaatst op: 10-11-2021

Geweldige producten, gemaakt met passie voor muziek en design

De nieuwe Attessa lijn is beschikbaar. De Attessa Integrated amplifier, de BluOS streamer integrated amplifier, CD transport en de fraaie Turntable met mooie eigen arm en compleet met phonotrap en element! Zien en horen is geloven.... fraai, fraai en nog eens fraai. Check het zelf en maak een afspraak!

Canor komt met bijzonder fraaie buizen MM/MC phono versterker....

Geplaatst op: 11-05-2021

eindelijk is hij er dan ....

Deze buizen versterker zal waarschijnlijk vanaf juni leverbaar worden en de eerste demo exemplaren zijn in bestelling bij de distributeur ... Mooie is bij deze versterker dat er exceptionele eigenschappen zijn overgenomen van de veel duurdere PH 1.10 en ook bij deze versterker is een MM en een MC aan te sluiten. Ideaal ook voordraaitafels met 2 armen en/of 2 verschillende elementen. De PH 2.10 is tevens multi instelbaar net als zijn duurdere broer.

Bewezen verbeteringen in prestatie en perceptie door Vortex Hifi!

Geplaatst op: 24-11-2020

tevens nieuwe producten bij Vortex hifi

De bewezen (zie ook de foto's van de bloedlichamen) In deze tijden dat de vervuiling door elektrosmog/EMI straling alleen maar groter wordt is er de uitgebreide collectie van producten van Vortex Hifi die de slechte zaken omzetten in positieve. Ook naast de audiobeleving zult u er baat bij hebben en denk aan beter waarnemen, opnemen, de-stressing en zelfs verbeterde smaak. Nu zijn er ook rubberen armbanden welke voor dadelijks gebruik werkzaam zijn ...

De oude tijden herleven met de mooie Leak Stereo 130 en CDT

Geplaatst op: 30-10-2020

Nu voordelig te bestellen bij King Audio in combinatie met matching Wharfedale speakers

Interessante setprijzen voor de Retrocombinaties van de Old School Wharfedale speakers in walnoot met de walnoten kasten van de Leak versterker en Cd speler. Kijk even in de King Audio webshop.

Gietijzeren toppers uit Denemarken!

Geplaatst op: 29-10-2020

De Jern Cast Iron loudspeakers, muzikale zwaargewichten!

Deze volgens speciaal procedé gegoten behuizingen zijn uniek . De speaker bezettingen van de diverse types zijn van grote klasse. Ook worden er in de filters uitsluitend topklasse materialen gebruikt. Nu zijn er diverse modellen te beluisteren bij King Audio . Zeer de moeite waard!

Wharfedale Heritage Series toegevoegd aan het assortiment van KING AUDIO

Geplaatst op: 29-10-2020

Britse glorie herleeft en voor iedereen bereikbaar.

Vanaf 29 oktober te verkrijgen bij King Audio. De fraaie op oude leest gestoelde kwaliteit van het Britse eiland. Machtig mooi afgewerkt in echt houtfineer en klankmatig imposant voor de prijzen die er voor gerekend worden. No Brainers.... Voor nostalgische muzikaliteit met de huidige technische vernuften. We leveren de kleine 2-weg monitor, de Denton 85 Anniversary en de de Linton Heritage 85 Anniversary. Met of zonder stands. De grotere Linton heeft zelfs ruimte voor LP's tussen de stands!

VOVOX Audiobekabeling nu EXCLUSIEF bij KING AUDIO voor NL / BELGIË

Geplaatst op: 09-07-2020

Zwitserse topkwaliteit audiokabels

King Audio gaat de verkoop verzorgen in Nederland en België van de audiokabels van het Zwitserse bedrijf VOVOX. De positieve ervaringen waren er al van wat jaren geleden maar nu zijn er nieuwe lijnen en de tijd is rijp voor iets moois erbij in het assortiment. Veel serieuze muzikanten zullen de topkabels van VoVox al wel kennen. Vanaf nu is de Home Audio lijn te verkrijgen bij King Audio. De lijnen heten Sonorus en Excelsus. Beide gebruik makende van louter kwaliteitsmateriaal en fraaie afmontage met de best presterende pluggen.

KING AUDIO neemt de verkoop/verdeling van SCHEU ANALOG op zich voor NL en BE

Geplaatst op: 13-06-2020

Topklasse analoog uit Berlijn!

Na ervan overtuigd te zijn geraakt van de hoge kwaliteit in klank en afwerkingsgraad en de consistentie (Scheu bestaat reeds 35 jaar!) is het de bedoeling dat King Audio de spil gaat zijn voor het Duitse Scheu Analog in Nederland en België. Analoog is nooit weggeweest en eigenlijk alleen maar weer meer in trek gekomen. Daarom mag deze analoge bron in het assortiment van King Audio niet ontbreken. Begin juli verwachten we de eerste exemplaren om hier te kunnen tonen en laten horen. We starten met de Cello Maxi (extra dik plateau) , de Premier en de Diamond. Ook zullen de Scheu Classic MKII toonarm en de Scheu Tacco (duurste) met houten armbuis te zien zijn en te beluisteren.

Verbeter je leven en maak gebruik van VORTEX Hifi!

Geplaatst op: 24-03-2020

deze Duitse producten doen alles om elektrosmog, elektrostress in je omgeving uit te bannen.

Door testen te hebben gedaan onder begeleiding van Norbert Maurer (de Guru achter Vortex) ben ik overtuigd geraakt van o.a. bio-informering, celcommunicatie, Mijn eigen lichaam gaf duidelijk aan wat goed voor me is en wat niet. Deze technieken worden breed ingezet bij Vortex. Bijvoorbeeld de OAC Osciliation Alignment Card van Vortex (Resultaat is dat de negatieve hoogfrequente straling (o.a. bluetooth / Wifi) in positieve omgekeerd wordt. Het effect werkt bij telefoons, Wifirouters en dergelijke. Neem eens de moeite om iets meer overVortex Hifi te lezen. De insteek is audio/video maar het gaat nog veel verder. Het is beter voor je gehele welbevinden. Kinderen (de hele dag met de telefoon) zouden zeker minimaal een OAD1 in het telefoonhoesje moeten dragen. Een ideaal en gezond cadeau voor iedereen! Verkrijgbaar in 3 varianten (OAC1 49 Euro / OAC2 99 Euro / OAC3 199 Euro (deze laatste heeft het grootste effect ook op muziekperceptie en is vooral geschikt voor audiofielen)

King Audio PREMIUM dealer van CANOR sinds 1 maart 2020

Geplaatst op: 10-03-2020

(Buizen) High End uit Slowakije!

Canor is misschien niet bekend bij veel audioliefhebbers maar ze zijn zeer gespecialiseerd in buizentechniek en maken tevens onderdelen voor veel grote namen in audioland zoals ook Musical Fidelity en Linn, De komende weken/maanden zullen de topkwaliteit apparaten arriveren. Als eerste de gloednieuwe 28 kg wegende Canon AI1.20 Solid-state Klasse A versterker 2x30W/8 Ohm met maar liefst 264.000mF aan powerbuffer. Ook de Canor AI1.10 klasse A buizenversterker met KT88 en de voortreffelijk geteste buizen CD1.10 Cd-speler/DAC Deze laatste wordt zelfs vergeleken met een platenspeler vanwege de analoge sound. Later volgt de Hybride lijn met de 2x100W/8Ohm Canor AI2.10 versterker met buizen voorversterker en klasse D eindtrap. Hierbij komt ook de zeer fraaie buizen CD2.10 CDP/DAC. ZEER DE MOEITE WAARD OM EENS EEN AFSPRAAK BIJ KING AUDIO TE MAKEN!

MEGA SALE IN AANTOCHT BIJ KING AUDIO.... LET OOK OP DE WEBSHOP!!!

Geplaatst op: 22-01-2020

NU OF NOOIT

we gaan enorm uitverkopen de komende maand. Veel NOS (new old stock ) met megakortingen ook fraaie occasions in perfecte staat. Tevens enkele hORNS demomodellen met gigakorting i.v.m. verversing demovoorraad en ter ere van de nieuwe locatie. Hou de webshop in de gaten of informeer snel door even een mail te sturen of te bellen naar KING AUDIO. Tot binnenkort!

KING AUDIO WEBSHOP gaat vandaag live!

Geplaatst op: 11-06-2019

nu ook uit de stoel bestellen

vanaf vandaag is er de mogelijkheid om uw audioproducten bij KING AUDIO te bestellen.

www.kingaudioshop.com

Geplaatst op: 15-05-2019

spinnen als een tevreden kat.... binnenkort gaat de King Audio webshop in de lucht.

makkelijker bestellen van mooie muzikale producten en bij een vertrouwd adres (al bijna 20 jaar!) We proberen het simpel en lekker overzichtelijk te maken. Laat even weten wat uw indruk is zodra we actief zijn. Voor iedere fijnproever wat lekkers in de KA winkel... King Audio is er namelijk voor U!

Egg-shell TanQ in productie!

Geplaatst op: 15-05-2019

Vlaggenschip van Egg-shell...

het topmodel van Egg-shell is vanaf nu te bestellen. Ze stonden trots te pronken in München.

de nieuwe Audiolab 6000N Play streamer staat bijna gereed om geleverd te worden!

Geplaatst op: 09-05-2019

De streamer wacht op Spotify!

Spotify moet nog een activatie realiseren en dan kan er uitgeleverd gaan worden. We wachten met spanning af. Tevens is de prijs nog aantrekkelijker dan verwacht .... slechts €499. Binnenkort dus te bewonderen bij King Audio.

de nieuwe 6000 serie van Audiolab nu ook bij KING AUDIO te bewonderen

Geplaatst op: 23-01-2019

Gewoon grote klasbakken in hun segment en prijzen winnende nieuwe serie van het Britse Audiolab.

De Audiolab 6000A en 6000CDT zijn van uitzonderlijke klasse binnen hun segment en zelfs er nog boven. De liefhebbers en aspirant kopers kunnen van de zomer ook nog de 6000N netwerkspeler verwachten om het verder af te maken.

Nieuw ! Egg-shell PS 5.1 phonoversterker

Geplaatst op: 02-11-2018

weer een fraaie buizenphono van Egg-shell!

Nieuw bericht vanuit Polen, de nieuwe MM buizen phonoversterker is net gelanceerd. Wederom een snoepje en nu een product vallend in de Classic lijn.

Nieuwe hORNS audioracks bij KING AUDIO

Geplaatst op: 11-04-2018

zwaar geschut uit Polen!

Mooie modulaire racks van hORNS nu verkrijgbaar via KING AUDIO. Solid steel poten en de etages non-resonance sandwich formule. Super degelijk en zeer betaalbaar!

KING AUDIO eerste dealer van Vortex Hifi in NL!

Geplaatst op: 27-03-2018

De ideale oplossingen met betrekking tot Elektrostress en -smog

Norbert Maurer is al jarenlang de goeroe uit Duitsland en is specialist in het aanpakken van alle ellende die we tegenwoordig ervaren in onze luisterruimte en met onze audio. Betaalbare oplossingen met enorme resultaten die voor elke set voordeel op zal leveren. Zelfs ons eigen lijf en zintuigen gaan er beter door functioneren. Een MUST voor iedereen!

Atmosphere monitor en de Aria 2 van hORNS nu ook te beluisteren bij King Audio

Geplaatst op: 27-03-2018

Zalige klanken uit Polen......gewoon verslavend!

Naast de FP-6 , FP-10 , Aria I en de Mummy is nu ook de nieuwe High End monitor Atmosphere en de grotere vloerstaander Aria II te beluisteren bij King Audio. Verrassend goed kunnen we melden! Kom luisteren maar maak even eerst een afspraak.

Unieke hoofdtelefoons nu bij King Audio

Geplaatst op: 01-02-2018

Even headphones met EarPrint Technology

Ieder oor is uniek en zal door de jaren heen door beschadigingen veranderen (verslechteren) Deze hoofdtelefoons bezitten unieke techniek. Met een persoonlijke protocol is ieder oor ultiem vast te leggen en wordt de weergave hierop aangepast. Persoonlijke weergave en zal ook zorgdragen voor zachter spelen wat (verdere) gehoorbeschadiging weer voorkomt. Vanaf volgende week te beluisteren

King Audio dealer van Mobile Fidelity (MoFi Electronics)

Geplaatst op: 01-02-2018

draaitafels, phonoversterkers en elementen

Blij met de mooie producten van MoFi die ontwikkeld zijn door topmensen uit de High End. Onder andere ; Tim de Paravinici (EAR) en Allen Perkins (Spiral Groove) Betaalbare TOP! Vanaf volgende week te beluisteren.

Nieuwe producten uit Engeland en Italië

Geplaatst op: 27-01-2018

Van o.a. Audiolab en North Star Design

Vanaf 31 januari te beluisteren en te bekijken bij King Audio. Hou de site in de gaten voor meer informatie

X-50 , de complete netwerkspeler van Cocktail Audio

Geplaatst op: 21-12-2016

de betaalbare partner in de streaming wereld

Naast streamen, rippen en opslag (je kunt er 2 interne harde schijven in zetten en tot 12TB opslaan of als back-up schijf laten draaien 2x6TB maximaal) beschikt de X-50 ook over een DAB+ tuner. Alles in een strakke high end behuizing en een groot 7-inch kleurenscherm. Een echte aanrader!

Tevens nieuw bij King Audio, CanEver ZeroUno DAC

Geplaatst op: 21-12-2016

de ultieme DAC met analoge sound!

zuiver, precies en met groots gemak zonder ranzige kantjes, dat is de ZeroUno. Lijkt duur maar eenmaal gehoord werkelijk een koopje. Verzekerd van echte muziek in deze tijd van streaming.

Pre-Audio nieuw in assortiment van King Audio, uniek in NL!

Geplaatst op: 21-12-2016

De fraaie handgemaakte draaitafel die net even anders is

Voornamelijk tangentiale armen die er op de Pre-Audio producten staan. Deze laten het element de groef aftasten op de wijze zoals de platen ook gesneden worden. Dus de mooiste manier en zonder fouthoek!

Egg-shell in Nederland en Belgie!

Geplaatst op: 18-02-2016

Unieke Single Ended klasse A versterkers

Met trots kunnen we melden dat King Audio distributeur / Exclusief dealer in geworden van het mooie merk Egg-shell uit Polen.

Wederom interessante zaken bij King Audio

Geplaatst op: 17-01-2016

Exclusieve verkoop voor Nederland van Horns luidsprekers

King Audio heeft goede contacten gelegd met Lukasz Lewandowkski, de grondlegger van Horns luidsprekers ui Polen. De naam zegt het al ...hoornluidsprekers. Voor elke lichte versterker, buizen of klasse A transistor is dit een ideale partner. LIVE , LIVE en nog eens LIVE gevoel. een heerlijke muzikale douche! Informeer en bel!

IFI RETRO 50 set

Geplaatst op: 02-01-2015

.... nu demonstratiegereed!

Demonstratieklaar! De nieuwe hit ! Betaalbare topklasse (buizen) met slimme techniek van nu! en ook nog eens wonderbaarlijk goed klinkende kleine luidsprekers als set " A real steal" zoals de Britten zeggen...

hoger rendement luidsprekers nu exclusief bij King Audio

Geplaatst op: 11-11-2014

High End voor de buizenliefhebbers en licht versterkende solid state klasse A fanaten

Uit de Oekraine komen hele mooie doordachte luidsprekers waarvan ook de units in eigen huis worden vervaardigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veelal natuurlijke materialen zoals zijde, hout en papier. Resulterend in klasse producten die betaalbaar zijn en reuze interessant voor iedere muziekliefhebber die een makkelijk spelende luidspreker zoekt. Onvermoeid blijven luisteren en toch heel veel verfijnde informatie krijgen. Uitblinkend in het middengebied (het belangrijkste frequentiegebied voor het menselijk gehoor. Absolute aanraders.....