Nieuws

Canor komt met bijzonder fraaie buizen MM/MC phono versterker....

Geplaatst op: 11-05-2021

eindelijk is hij er dan ....

Deze buizen versterker zal waarschijnlijk vanaf juni leverbaar worden en de eerste demo exemplaren zijn in bestelling bij de distributeur ... Mooie is bij deze versterker dat er exceptionele eigenschappen zijn overgenomen van de veel duurdere PH 1.10 en ook bij deze versterker is een MM en een MC aan te sluiten. Ideaal ook voordraaitafels met 2 armen en/of 2 verschillende elementen. De PH 2.10 is tevens multi instelbaar net als zijn duurdere broer.

Bewezen verbeteringen in prestatie en perceptie door Vortex Hifi!

Geplaatst op: 24-11-2020

tevens nieuwe producten bij Vortex hifi

De bewezen (zie ook de foto's van de bloedlichamen) In deze tijden dat de vervuiling door elektrosmog/EMI straling alleen maar groter wordt is er de uitgebreide collectie van producten van Vortex Hifi die de slechte zaken omzetten in positieve. Ook naast de audiobeleving zult u er baat bij hebben en denk aan beter waarnemen, opnemen, de-stressing en zelfs verbeterde smaak. Nu zijn er ook rubberen armbanden welke voor dadelijks gebruik werkzaam zijn ...

De oude tijden herleven met de mooie Leak Stereo 130 en CDT

Geplaatst op: 30-10-2020

Nu voordelig te bestellen bij King Audio in combinatie met matching Wharfedale speakers

Interessante setprijzen voor de Retrocombinaties van de Old School Wharfedale speakers in walnoot met de walnoten kasten van de Leak versterker en Cd speler. Kijk even in de King Audio webshop.

Gietijzeren toppers uit Denemarken!

Geplaatst op: 29-10-2020

De Jern Cast Iron loudspeakers, muzikale zwaargewichten!

Deze volgens speciaal procedé gegoten behuizingen zijn uniek . De speaker bezettingen van de diverse types zijn van grote klasse. Ook worden er in de filters uitsluitend topklasse materialen gebruikt. Nu zijn er diverse modellen te beluisteren bij King Audio . Zeer de moeite waard!

Wharfedale Heritage Series toegevoegd aan het assortiment van KING AUDIO

Geplaatst op: 29-10-2020

Britse glorie herleeft en voor iedereen bereikbaar.

Vanaf 29 oktober te verkrijgen bij King Audio. De fraaie op oude leest gestoelde kwaliteit van het Britse eiland. Machtig mooi afgewerkt in echt houtfineer en klankmatig imposant voor de prijzen die er voor gerekend worden. No Brainers.... Voor nostalgische muzikaliteit met de huidige technische vernuften. We leveren de kleine 2-weg monitor, de Denton 85 Anniversary en de de Linton Heritage 85 Anniversary. Met of zonder stands. De grotere Linton heeft zelfs ruimte voor LP's tussen de stands!

VOVOX Audiobekabeling nu EXCLUSIEF bij KING AUDIO voor NL / BELGIË

Geplaatst op: 09-07-2020

Zwitserse topkwaliteit audiokabels

King Audio gaat de verkoop verzorgen in Nederland en België van de audiokabels van het Zwitserse bedrijf VOVOX. De positieve ervaringen waren er al van wat jaren geleden maar nu zijn er nieuwe lijnen en de tijd is rijp voor iets moois erbij in het assortiment. Veel serieuze muzikanten zullen de topkabels van VoVox al wel kennen. Vanaf nu is de Home Audio lijn te verkrijgen bij King Audio. De lijnen heten Sonorus en Excelsus. Beide gebruik makende van louter kwaliteitsmateriaal en fraaie afmontage met de best presterende pluggen.

KING AUDIO neemt de verkoop/verdeling van SCHEU ANALOG op zich voor NL en BE

Geplaatst op: 13-06-2020

Topklasse analoog uit Berlijn!

Na ervan overtuigd te zijn geraakt van de hoge kwaliteit in klank en afwerkingsgraad en de consistentie (Scheu bestaat reeds 35 jaar!) is het de bedoeling dat King Audio de spil gaat zijn voor het Duitse Scheu Analog in Nederland en België. Analoog is nooit weggeweest en eigenlijk alleen maar weer meer in trek gekomen. Daarom mag deze analoge bron in het assortiment van King Audio niet ontbreken. Begin juli verwachten we de eerste exemplaren om hier te kunnen tonen en laten horen. We starten met de Cello Maxi (extra dik plateau) , de Premier en de Diamond. Ook zullen de Scheu Classic MKII toonarm en de Scheu Tacco (duurste) met houten armbuis te zien zijn en te beluisteren.

Verbeter je leven en maak gebruik van VORTEX Hifi!

Geplaatst op: 24-03-2020

deze Duitse producten doen alles om elektrosmog, elektrostress in je omgeving uit te bannen.

Door testen te hebben gedaan onder begeleiding van Norbert Maurer (de Guru achter Vortex) ben ik overtuigd geraakt van o.a. bio-informering, celcommunicatie, Mijn eigen lichaam gaf duidelijk aan wat goed voor me is en wat niet. Deze technieken worden breed ingezet bij Vortex. Bijvoorbeeld de OAC Osciliation Alignment Card van Vortex (Resultaat is dat de negatieve hoogfrequente straling (o.a. bluetooth / Wifi) in positieve omgekeerd wordt. Het effect werkt bij telefoons, Wifirouters en dergelijke. Neem eens de moeite om iets meer overVortex Hifi te lezen. De insteek is audio/video maar het gaat nog veel verder. Het is beter voor je gehele welbevinden. Kinderen (de hele dag met de telefoon) zouden zeker minimaal een OAD1 in het telefoonhoesje moeten dragen. Een ideaal en gezond cadeau voor iedereen! Verkrijgbaar in 3 varianten (OAC1 49 Euro / OAC2 99 Euro / OAC3 199 Euro (deze laatste heeft het grootste effect ook op muziekperceptie en is vooral geschikt voor audiofielen)

King Audio PREMIUM dealer van CANOR sinds 1 maart 2020

Geplaatst op: 10-03-2020

(Buizen) High End uit Slowakije!

Canor is misschien niet bekend bij veel audioliefhebbers maar ze zijn zeer gespecialiseerd in buizentechniek en maken tevens onderdelen voor veel grote namen in audioland zoals ook Musical Fidelity en Linn, De komende weken/maanden zullen de topkwaliteit apparaten arriveren. Als eerste de gloednieuwe 28 kg wegende Canon AI1.20 Solid-state Klasse A versterker 2x30W/8 Ohm met maar liefst 264.000mF aan powerbuffer. Ook de Canor AI1.10 klasse A buizenversterker met KT88 en de voortreffelijk geteste buizen CD1.10 Cd-speler/DAC Deze laatste wordt zelfs vergeleken met een platenspeler vanwege de analoge sound. Later volgt de Hybride lijn met de 2x100W/8Ohm Canor AI2.10 versterker met buizen voorversterker en klasse D eindtrap. Hierbij komt ook de zeer fraaie buizen CD2.10 CDP/DAC. ZEER DE MOEITE WAARD OM EENS EEN AFSPRAAK BIJ KING AUDIO TE MAKEN!

MEGA SALE IN AANTOCHT BIJ KING AUDIO.... LET OOK OP DE WEBSHOP!!!

Geplaatst op: 22-01-2020

NU OF NOOIT

we gaan enorm uitverkopen de komende maand. Veel NOS (new old stock ) met megakortingen ook fraaie occasions in perfecte staat. Tevens enkele hORNS demomodellen met gigakorting i.v.m. verversing demovoorraad en ter ere van de nieuwe locatie. Hou de webshop in de gaten of informeer snel door even een mail te sturen of te bellen naar KING AUDIO. Tot binnenkort!

KING AUDIO WEBSHOP gaat vandaag live!

Geplaatst op: 11-06-2019

nu ook uit de stoel bestellen

vanaf vandaag is er de mogelijkheid om uw audioproducten bij KING AUDIO te bestellen.

www.kingaudioshop.com

Geplaatst op: 15-05-2019

spinnen als een tevreden kat.... binnenkort gaat de King Audio webshop in de lucht.

makkelijker bestellen van mooie muzikale producten en bij een vertrouwd adres (al bijna 20 jaar!) We proberen het simpel en lekker overzichtelijk te maken. Laat even weten wat uw indruk is zodra we actief zijn. Voor iedere fijnproever wat lekkers in de KA winkel... King Audio is er namelijk voor U!

Egg-shell TanQ in productie!

Geplaatst op: 15-05-2019

Vlaggenschip van Egg-shell...

het topmodel van Egg-shell is vanaf nu te bestellen. Ze stonden trots te pronken in München.

de nieuwe Audiolab 6000N Play streamer staat bijna gereed om geleverd te worden!

Geplaatst op: 09-05-2019

De streamer wacht op Spotify!

Spotify moet nog een activatie realiseren en dan kan er uitgeleverd gaan worden. We wachten met spanning af. Tevens is de prijs nog aantrekkelijker dan verwacht .... slechts €499. Binnenkort dus te bewonderen bij King Audio.

de nieuwe 6000 serie van Audiolab nu ook bij KING AUDIO te bewonderen

Geplaatst op: 23-01-2019

Gewoon grote klasbakken in hun segment en prijzen winnende nieuwe serie van het Britse Audiolab.

De Audiolab 6000A en 6000CDT zijn van uitzonderlijke klasse binnen hun segment en zelfs er nog boven. De liefhebbers en aspirant kopers kunnen van de zomer ook nog de 6000N netwerkspeler verwachten om het verder af te maken.

Nieuw ! Egg-shell PS 5.1 phonoversterker

Geplaatst op: 02-11-2018

weer een fraaie buizenphono van Egg-shell!

Nieuw bericht vanuit Polen, de nieuwe MM buizen phonoversterker is net gelanceerd. Wederom een snoepje en nu een product vallend in de Classic lijn.

Nieuwe hORNS audioracks bij KING AUDIO

Geplaatst op: 11-04-2018

zwaar geschut uit Polen!

Mooie modulaire racks van hORNS nu verkrijgbaar via KING AUDIO. Solid steel poten en de etages non-resonance sandwich formule. Super degelijk en zeer betaalbaar!

KING AUDIO eerste dealer van Vortex Hifi in NL!

Geplaatst op: 27-03-2018

De ideale oplossingen met betrekking tot Elektrostress en -smog

Norbert Maurer is al jarenlang de goeroe uit Duitsland en is specialist in het aanpakken van alle ellende die we tegenwoordig ervaren in onze luisterruimte en met onze audio. Betaalbare oplossingen met enorme resultaten die voor elke set voordeel op zal leveren. Zelfs ons eigen lijf en zintuigen gaan er beter door functioneren. Een MUST voor iedereen!

Atmosphere monitor en de Aria 2 van hORNS nu ook te beluisteren bij King Audio

Geplaatst op: 27-03-2018

Zalige klanken uit Polen......gewoon verslavend!

Naast de FP-6 , FP-10 , Aria I en de Mummy is nu ook de nieuwe High End monitor Atmosphere en de grotere vloerstaander Aria II te beluisteren bij King Audio. Verrassend goed kunnen we melden! Kom luisteren maar maak even eerst een afspraak.

Unieke hoofdtelefoons nu bij King Audio

Geplaatst op: 01-02-2018

Even headphones met EarPrint Technology

Ieder oor is uniek en zal door de jaren heen door beschadigingen veranderen (verslechteren) Deze hoofdtelefoons bezitten unieke techniek. Met een persoonlijke protocol is ieder oor ultiem vast te leggen en wordt de weergave hierop aangepast. Persoonlijke weergave en zal ook zorgdragen voor zachter spelen wat (verdere) gehoorbeschadiging weer voorkomt. Vanaf volgende week te beluisteren

King Audio dealer van Mobile Fidelity (MoFi Electronics)

Geplaatst op: 01-02-2018

draaitafels, phonoversterkers en elementen

Blij met de mooie producten van MoFi die ontwikkeld zijn door topmensen uit de High End. Onder andere ; Tim de Paravinici (EAR) en Allen Perkins (Spiral Groove) Betaalbare TOP! Vanaf volgende week te beluisteren.

Nieuwe producten uit Engeland en Italië

Geplaatst op: 27-01-2018

Van o.a. Audiolab en North Star Design

Vanaf 31 januari te beluisteren en te bekijken bij King Audio. Hou de site in de gaten voor meer informatie

X-50 , de complete netwerkspeler van Cocktail Audio

Geplaatst op: 21-12-2016

de betaalbare partner in de streaming wereld

Naast streamen, rippen en opslag (je kunt er 2 interne harde schijven in zetten en tot 12TB opslaan of als back-up schijf laten draaien 2x6TB maximaal) beschikt de X-50 ook over een DAB+ tuner. Alles in een strakke high end behuizing en een groot 7-inch kleurenscherm. Een echte aanrader!

Tevens nieuw bij King Audio, CanEver ZeroUno DAC

Geplaatst op: 21-12-2016

de ultieme DAC met analoge sound!

zuiver, precies en met groots gemak zonder ranzige kantjes, dat is de ZeroUno. Lijkt duur maar eenmaal gehoord werkelijk een koopje. Verzekerd van echte muziek in deze tijd van streaming.

Pre-Audio nieuw in assortiment van King Audio, uniek in NL!

Geplaatst op: 21-12-2016

De fraaie handgemaakte draaitafel die net even anders is

Voornamelijk tangentiale armen die er op de Pre-Audio producten staan. Deze laten het element de groef aftasten op de wijze zoals de platen ook gesneden worden. Dus de mooiste manier en zonder fouthoek!

Egg-shell in Nederland en Belgie!

Geplaatst op: 18-02-2016

Unieke Single Ended klasse A versterkers

Met trots kunnen we melden dat King Audio distributeur / Exclusief dealer in geworden van het mooie merk Egg-shell uit Polen.

Wederom interessante zaken bij King Audio

Geplaatst op: 17-01-2016

Exclusieve verkoop voor Nederland van Horns luidsprekers

King Audio heeft goede contacten gelegd met Lukasz Lewandowkski, de grondlegger van Horns luidsprekers ui Polen. De naam zegt het al ...hoornluidsprekers. Voor elke lichte versterker, buizen of klasse A transistor is dit een ideale partner. LIVE , LIVE en nog eens LIVE gevoel. een heerlijke muzikale douche! Informeer en bel!

IFI RETRO 50 set

Geplaatst op: 02-01-2015

.... nu demonstratiegereed!

Demonstratieklaar! De nieuwe hit ! Betaalbare topklasse (buizen) met slimme techniek van nu! en ook nog eens wonderbaarlijk goed klinkende kleine luidsprekers als set " A real steal" zoals de Britten zeggen...

hoger rendement luidsprekers nu exclusief bij King Audio

Geplaatst op: 11-11-2014

High End voor de buizenliefhebbers en licht versterkende solid state klasse A fanaten

Uit de Oekraine komen hele mooie doordachte luidsprekers waarvan ook de units in eigen huis worden vervaardigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veelal natuurlijke materialen zoals zijde, hout en papier. Resulterend in klasse producten die betaalbaar zijn en reuze interessant voor iedere muziekliefhebber die een makkelijk spelende luidspreker zoekt. Onvermoeid blijven luisteren en toch heel veel verfijnde informatie krijgen. Uitblinkend in het middengebied (het belangrijkste frequentiegebied voor het menselijk gehoor. Absolute aanraders.....