Nieuws

KING AUDIO WEBSHOP gaat vandaag live!

Geplaatst op: 11-06-2019

nu ook uit de stoel bestellen

vanaf vandaag is er de mogelijkheid om uw audioproducten bij KING AUDIO te bestellen.

www.kingaudioshop.com

Geplaatst op: 15-05-2019

spinnen als een tevreden kat.... binnenkort gaat de King Audio webshop in de lucht.

makkelijker bestellen van mooie muzikale producten en bij een vertrouwd adres (al bijna 20 jaar!) We proberen het simpel en lekker overzichtelijk te maken. Laat even weten wat uw indruk is zodra we actief zijn. Voor iedere fijnproever wat lekkers in de KA winkel... King Audio is er namelijk voor U!

Egg-shell TanQ in productie!

Geplaatst op: 15-05-2019

Vlaggenschip van Egg-shell...

het topmodel van Egg-shell is vanaf nu te bestellen. Ze stonden trots te pronken in München.

de nieuwe Audiolab 6000N Play streamer staat bijna gereed om geleverd te worden!

Geplaatst op: 09-05-2019

De streamer wacht op Spotify!

Spotify moet nog een activatie realiseren en dan kan er uitgeleverd gaan worden. We wachten met spanning af. Tevens is de prijs nog aantrekkelijker dan verwacht .... slechts €499. Binnenkort dus te bewonderen bij King Audio.

de nieuwe 6000 serie van Audiolab nu ook bij KING AUDIO te bewonderen

Geplaatst op: 23-01-2019

Gewoon grote klasbakken in hun segment en prijzen winnende nieuwe serie van het Britse Audiolab.

De Audiolab 6000A en 6000CDT zijn van uitzonderlijke klasse binnen hun segment en zelfs er nog boven. De liefhebbers en aspirant kopers kunnen van de zomer ook nog de 6000N netwerkspeler verwachten om het verder af te maken.

Nieuw ! Egg-shell PS 5.1 phonoversterker

Geplaatst op: 02-11-2018

weer een fraaie buizenphono van Egg-shell!

Nieuw bericht vanuit Polen, de nieuwe MM buizen phonoversterker is net gelanceerd. Wederom een snoepje en nu een product vallend in de Classic lijn.

Nieuwe hORNS audioracks bij KING AUDIO

Geplaatst op: 11-04-2018

zwaar geschut uit Polen!

Mooie modulaire racks van hORNS nu verkrijgbaar via KING AUDIO. Solid steel poten en de etages non-resonance sandwich formule. Super degelijk en zeer betaalbaar!

KING AUDIO eerste dealer van Vortex Hifi in NL!

Geplaatst op: 27-03-2018

De ideale oplossingen met betrekking tot Elektrostress en -smog

Norbert Maurer is al jarenlang de goeroe uit Duitsland en is specialist in het aanpakken van alle ellende die we tegenwoordig ervaren in onze luisterruimte en met onze audio. Betaalbare oplossingen met enorme resultaten die voor elke set voordeel op zal leveren. Zelfs ons eigen lijf en zintuigen gaan er beter door functioneren. Een MUST voor iedereen!

Atmosphere monitor en de Aria 2 van hORNS nu ook te beluisteren bij King Audio

Geplaatst op: 27-03-2018

Zalige klanken uit Polen......gewoon verslavend!

Naast de FP-6 , FP-10 , Aria I en de Mummy is nu ook de nieuwe High End monitor Atmosphere en de grotere vloerstaander Aria II te beluisteren bij King Audio. Verrassend goed kunnen we melden! Kom luisteren maar maak even eerst een afspraak.

Unieke hoofdtelefoons nu bij King Audio

Geplaatst op: 01-02-2018

Even headphones met EarPrint Technology

Ieder oor is uniek en zal door de jaren heen door beschadigingen veranderen (verslechteren) Deze hoofdtelefoons bezitten unieke techniek. Met een persoonlijke protocol is ieder oor ultiem vast te leggen en wordt de weergave hierop aangepast. Persoonlijke weergave en zal ook zorgdragen voor zachter spelen wat (verdere) gehoorbeschadiging weer voorkomt. Vanaf volgende week te beluisteren

King Audio dealer van Mobile Fidelity (MoFi Electronics)

Geplaatst op: 01-02-2018

draaitafels, phonoversterkers en elementen

Blij met de mooie producten van MoFi die ontwikkeld zijn door topmensen uit de High End. Onder andere ; Tim de Paravinici (EAR) en Allen Perkins (Spiral Groove) Betaalbare TOP! Vanaf volgende week te beluisteren.

Nieuwe producten uit Engeland en Italië

Geplaatst op: 27-01-2018

Van o.a. Audiolab en North Star Design

Vanaf 31 januari te beluisteren en te bekijken bij King Audio. Hou de site in de gaten voor meer informatie

X-50 , de complete netwerkspeler van Cocktail Audio

Geplaatst op: 21-12-2016

de betaalbare partner in de streaming wereld

Naast streamen, rippen en opslag (je kunt er 2 interne harde schijven in zetten en tot 12TB opslaan of als back-up schijf laten draaien 2x6TB maximaal) beschikt de X-50 ook over een DAB+ tuner. Alles in een strakke high end behuizing en een groot 7-inch kleurenscherm. Een echte aanrader!

Tevens nieuw bij King Audio, CanEver ZeroUno DAC

Geplaatst op: 21-12-2016

de ultieme DAC met analoge sound!

zuiver, precies en met groots gemak zonder ranzige kantjes, dat is de ZeroUno. Lijkt duur maar eenmaal gehoord werkelijk een koopje. Verzekerd van echte muziek in deze tijd van streaming.

Pre-Audio nieuw in assortiment van King Audio, uniek in NL!

Geplaatst op: 21-12-2016

De fraaie handgemaakte draaitafel die net even anders is

Voornamelijk tangentiale armen die er op de Pre-Audio producten staan. Deze laten het element de groef aftasten op de wijze zoals de platen ook gesneden worden. Dus de mooiste manier en zonder fouthoek!

Egg-shell in Nederland en Belgie!

Geplaatst op: 18-02-2016

Unieke Single Ended klasse A versterkers

Met trots kunnen we melden dat King Audio distributeur / Exclusief dealer in geworden van het mooie merk Egg-shell uit Polen.

Wederom interessante zaken bij King Audio

Geplaatst op: 17-01-2016

Exclusieve verkoop voor Nederland van Horns luidsprekers

King Audio heeft goede contacten gelegd met Lukasz Lewandowkski, de grondlegger van Horns luidsprekers ui Polen. De naam zegt het al ...hoornluidsprekers. Voor elke lichte versterker, buizen of klasse A transistor is dit een ideale partner. LIVE , LIVE en nog eens LIVE gevoel. een heerlijke muzikale douche! Informeer en bel!

IFI RETRO 50 set

Geplaatst op: 02-01-2015

.... nu demonstratiegereed!

Demonstratieklaar! De nieuwe hit ! Betaalbare topklasse (buizen) met slimme techniek van nu! en ook nog eens wonderbaarlijk goed klinkende kleine luidsprekers als set " A real steal" zoals de Britten zeggen...

hoger rendement luidsprekers nu exclusief bij King Audio

Geplaatst op: 11-11-2014

High End voor de buizenliefhebbers en licht versterkende solid state klasse A fanaten

Uit de Oekraine komen hele mooie doordachte luidsprekers waarvan ook de units in eigen huis worden vervaardigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veelal natuurlijke materialen zoals zijde, hout en papier. Resulterend in klasse producten die betaalbaar zijn en reuze interessant voor iedere muziekliefhebber die een makkelijk spelende luidspreker zoekt. Onvermoeid blijven luisteren en toch heel veel verfijnde informatie krijgen. Uitblinkend in het middengebied (het belangrijkste frequentiegebied voor het menselijk gehoor. Absolute aanraders.....