where music meets emotion


Audiolab 6000N

>De voordelige en fraai gebouwde streamer van het Britse Audiolab.

Met de 6000N Play heeft audiolab nu ook een streamer in haar assortiment. Waar de 8300 serie op zich laat wachten is er in de goedkopere 6000-lijn een fantastisch apparaat uitgebracht. De Audiolab 6000 N Play is met zijn strakke uiterlijk ook een prima match bij de overige 6000 serie componenten. De mogelijkheden van de 6000N play zijn draadloos of bedraad te gebruiken. Tevens ...

Prijs € 549.00

Notice (8): Undefined offset: 0 [APP/View/Elements/_product_scroller.ctp, line 8]

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Zekeringen, (stroom)kabels en pluggen van topkwaliteit uit Japan. Zorgvuldige afwerking en hebben een ruim assortiment. Een wereldspeler op gebied van kabels en aansluitmateriaal.

http://www.furutech.com/
Uitsluitend op afspraak

Hoofdstraat 14
6881 TH Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]