where music meets emotion


Hijiri HDG digital interconnect (110 Ohm) XLR

>Topquality digital!

Eindelijk is het tijd om de nieuwe digitale kabels HDG Million van Hijiri te introduceren. Veel muziekliefhebbers en fervente Harmonix beschermers/adepten hebben al lange tijd een intens verlangen naar Hijiri Million klasse digitale kabels. We zijn zeer verheugd dat we deze voor u klaar hebben met een aanzienlijk muzikale, dynamische en levensechte geluidskwaliteit. Stel voor d ...

Prijs € 1300.00

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

High End hoornluidsprekers uit Polen

http://www.horns.pl
Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]