where music meets emotion


Audes DT-3600DC ulimate powerconditioner

>Veel hoeven we hierover niet te melden.... wat een beest!

Een ultieme powerconditioner (geeft geen krimp als er wat gevraagd wordt. En met een dubbele transformator (joekels als je kijkt naar het gewicht) waarvan er een voor de speciale apparatuur geschikt is (met eventueel schakelende voedingen) SPECIFICATIES Omschrijving: Power Conditioner 3600VA 8 + 4 stopcontacten 16A/250VAC stopcontacten Vermogen Totaal : 3600 VA Ver ...

Prijs € 9990.00

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

IsoTek had bij haar ontstaan slechts één doel voor ogen: het verbeteren van de kwaliteit van de stroombronnen, die de prestatie van audiosystemen in het gedrang brengen, middels rigoureus onderzoek en échte innovatie.

https://www.isoteksystems.com/nl/
Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]