where music meets emotion


Reference3A La Veritas

>Mooi klinkende hoog rendement speakers

Deze set is ingeruild en kostte destijds rond de €3500 Goed spelende set die er ook nog netjes uitziet. Zet er een muzikale lichtgewicht voor in klasse A en je hebt een feestje..... Deze set is nog Made by Innovac Holland. Klasse luidsprekers voor een zeer bescheiden prijs. ...

Prijs € 650.00

Notice (8): Undefined offset: 0 [APP/View/Elements/_product_scroller.ctp, line 8]

van audioliefhebbers voor audioliefhebbers

Uit liefde ontstaan de mooiste dingen. Zo is het ook met muziek. Bij King Audio richten we ons op de verfijndere merken, vaak gemaakt door echte audiopuristen die weten hoe een realistisch audiobeeld moet klinken. Je wilt muziek tenslotte niet alleen beluisteren maar het vooral beleven.

Het betere segment duur? Wij hebben voor ieders portemonnee een passende oplossing die kwaliteit en exclusiviteit op zijn verlanglijst heeft staan. Van exclusieve, kostbare high-end tot hoge kwaliteit en tevens betaalbare ‘instap’. De King Audio selectie is smaakvol en brengt meer muziek dan bij veel concurrenten. Ervaar het zelf!

Slanke High End stekkers voor stroomtoevoer uit Taiwan. Geleiders gemaakt van het speciale Furukawa Copper. Dit merk wordt door grote merken wereldwijd gebruikt. Ook enorm populair bij de Do It Yourself audiofanaten.

Uitsluitend op afspraak

Theodorus Dobbeweg 9
6883 GN Velp (Gld)
(06) 547 242 61
[email protected]